Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate in primul rand!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dulap depozitare din inox

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CABINOX 20-10
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Domenii de utilizare
Dulapuri de depozitare din otel inoxidabil sunt folosite ori de cate ori cerinte ridicate sunt facute pe criterii de igiena si care sa aplice masurile corespunzatoare.

Destinat pentru utilizare in bucatarii, camere umede si reci, in zonele unde produsele alimentare sunt prelucrate sau transformate.
Din cauza suprafetelor netede rezistente, usor de curatat, dulapurile acestea sunt simple si eficiente pentru a fi curatate, prin urmare respecta normele HACCP *. Dulapurile de depozitare sunt realizate conform standardului DIN EN 13501 - A1, din materiale incombustibile (nu ard).

Materiale / Design
Dulapurile sunt realizate in intregime din otel inoxidabil (material 1.4301 Duplo, montate direct pe sol si complet lustruit).
Rafturile din acelasi material inoxidabil, sunt reglabile in inaltime si fiecare poate fi incarcat cu pana la 50 kg.
Usile sunt ranforsate, cu incuietoare cu cilindru rotativ si dispozitivul de blocare in 3 puncte, care ofera o protectie impotriva accesului neautorizat.
Dulapurile CABINOX de depozitare sunt practic echipate cu picioare reglabile pentru aducere la nivel si, de asemenea, disponibile cu picioare patrate din otel inoxidabil, ceea ce ofera un loc curat, chiar sub dulap.

Dimensiune (HxlxL): 900x450x400 mm
Dotare: 2 polite
Art. nr.: 470-020-10

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura