Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate in primul rand!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dulap curatenie Neo+ V7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Conceput ca o statie multi-functionala, sistem de curatenie si colectare deseuri, „Clening Center neo” nu este doar un dulap cu roti, de fapt este un dulap extrem de versatil: Statia are atat partea din fata si partea din spate utilizabila.

Acest lucru este posibil panoului din spate mutat spre interior, astfel incat cele doua compartimente utilizabile apar pe ambele parti.

Partea frontala este cu o adancime utila de 385 mm, adecvata pentru a se potrivi cu un cos de gunoi cu 2 compartimente, fiecare de 50 litri si un suport pentru rola mare de hartie pentru curatire industriala, cosul de deseuri realizat pentru doua fractiuni de deseuri.
In mod optional, pot fi introduse aici doua etajere, cu inaltime reglabila.

Partea din spate este cu o adancime efectiva de 215 mm, optima pentru depozitarea de maturi si mopuri lungi sau echipamente de curatenie, folosite de exemplu in Facility Management. In mod alternativ, patru rafturi tava pot fi folosite, de asemenea, pe partea din spate.
Peretele din spate spre interior este perforat pe ambele parti, cu gauri patrate si, prin urmare, se potrivesc sisteme de agatare cu carlig, asigurand spatiu necesar pentru depozitarea de solutii si instrumente de curatenie pentru echipamente.

Atat fata cat si spatele pot fi echipate cu usi cu ferestre care pot fi inchise prin rotirea manerului, cu fixare in 3 puncte.
In „Centrul de curatare neo” este un dulap mobil, motiv pentru care aceasta statie multi-functionala este echipata cu patru role mari industriale, stabile, dintre care doua sunt cu blocare.

Un maner atasat lateral, faciliteaza manipularea dulapului intr-un mod optim.

Peretele din spate mutat spre interior, pentru a forma doua compartimente utilizabile.

Detalii tehnice:

Material: Tabla de inalta calitate, constructie complet sudata. Suprafata exterioara vopsita cu pulbere metalica cu rezistenta mare la impact si la zgarieturi
Dimensiune: 1950x850x650 mm (HxLxl)

Cos de gunoi:

Cos de gunoi dublu cu capacitate de 2x50 litri, cu recipiente interioare zincate, cu deschidere in fata.
Culoare: Gri deschis (RAL 7035) / Albastru (RAL 5011), verde deschis RAL 6038

Manere:

Din teava metalica, vopsita in camp electrostatic, fixat cu suruburi de corpul dulapului.

Usi de siguranta:

Tabla de inalta calitate cu geam acrilic, rezistent la zgarieturi (PMMA), si incuietoare in 3 puncte.

Polite: Tabla zincata de inalta calitate, capacitate de incarcare 50 kg/polita, cu inaltime reglabila.

Roti:

Diametru 125 mm, rezistente la abraziune, cu roti din cauciuc albastru elastic, capacitate de incarcare pe roata 200 kg.

Capacitate de incarcare: 600 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura