Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate in primul rand!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Statie dezinfectare maini Hygiene High Paxa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
STATIE DEZINFECTARE MAINI
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Robust si circular
Coloana de dezinfectare are o constructie deosebit de robusta si durabila si este produsa in Olanda. Cadrul este realizat din otel acoperit cu pulbere si poate duce la bataie. Toate partile coloanei sunt, de asemenea, 100% reciclabile si adaptabile la noile functii, ceea ce face ca coloana sa fie imediat rezistenta. Nu este de mirare, deoarece LUNE a avut o reputatie puternica de ani buni cand vine vorba de reglarea, reconditionarea si reutilizarea produselor si pieselor pentru par, conform principiului circularitatii.

Igiena maxima
Functia principala a coloanei de dezinfectare este desigur: dezinfectarea completa. Acest lucru este posibil prin lichidul dezinfectant special din distribuitor, care este plasat la o inaltime ergonomica. Sub distribuitor se afla o tava de picurare din otel inoxidabil, pe care o puteti scoate si curata cu usurinta. In coloana inalta puteti aseza un poster cu instructiuni la nivelul ochilor deasupra distribuitorului in suportul special pentru afis. De asemenea, puteti oferi coloanei (optional) diferite optiuni de expansiune, cum ar fi un suport pentru manusi de unica folosinta si role hartie. Acestea nu sunt furnizate de noi. Cu toate acestea, ne puteti contacta pentru a reumple pachetele de lichid dezinfectant.
Livram coloana in mod standard cu un distribuitor actionat de cot (cu un suport robust din otel inoxidabil). Optional este disponibil un distribuitor cu senzor electronic (fara atingere). Daca incepeti cu versiunea manuala, puteti face upgrade cu usurinta mai tarziu la un pret foarte rezonabil.

Design inteligent si functional
Designul coloanei de dezinfectare este elegant si actual, astfel incat sa se incadreze perfect in orice mediu de afaceri. Culorile de baza sunt antracit sau alb, dar la cerere putem vopsii produsul in majoritatea culorilor RAL. De asemenea, putem oferi coloana cu logo-ul companiei proprii. Acest lucru va permite sa potriviti perfect designul general cu identitatea dvs. corporativa. Mai mult, coloana poate fi inclinata si rulata fara efort datorita a doua roti ascunse; acest lucru este deosebit de util daca doriti sa mutati coloana in mod regulat sau sa ii oferiti o alta aplicatie.

Cumpara sau inchiria
Pentru ca aceasta coloana de dezinfectare sa fie cat mai accesibila, puteti alege intre cumparare sau inchiriere. Depinde doar de ceea ce se potriveste cel mai bine planificarii si operatiunilor dvs. de afaceri. In ambele cazuri suntem fericiti sa facem o propunere atractiva. Desigur, puteti utiliza intotdeauna toate optiunile pentru a ajusta sau extinde coloana.

Dotare standard:
• Stand metalic cu roti
• Dozator sapun lichid / dezinfectant manual
• Panou A3

Alte dotari la cerere:
• Cos de gunoi cu capacitate 23L / 34L
• Dozator sapun lichid / dezinfectant cu senzor
• Autocolante cu LOGO
• Gravare laser LOGO
• Vopsire alta culoare conform RAL
Trimite mesaj
Din Gura in Gura