Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate in primul rand!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Baterie colectare selectiva Eko Star Station 2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Fractiunile de deseuri sunt indicate atat printr-un marcaj orizontal pe capacul cosului de gunoi sub forma de etichete patrate, cat si printr-o eticheta verticala pentru deseuri plasata pe partea din fata a cosului de gunoi.

Ceea ce distinge linia de cosuri de gunoi Eko Star Station este capacul, care este conectat la corpul cosului de gunoi cu ajutorul unor balamale speciale cu fluture. Datorita acestor balamale, atunci cand un utilizator deschide cosul de gunoi, nu este nevoie sa dea capacul la o parte - dupa deschidere, acesta ramane in pozitie verticala. Capacul cosului de gunoi este prevazut, de asemenea, cu o incuietoare pentru a preveni deschiderea accidentala sau neautorizata a statiei.
Constructia cosului de gunoi este exceptional de solida - realizata din otel galvanizat cu grosimea de 1 mm si acoperita cu vopsea pulbere. Pentru a facilita transportul si amplasarea statiei, aceasta este echipata cu roti mobile la baza sa. Atat partea stanga, cat si cea dreapta a pubelei au deschideri care servesc drept manere, ceea ce faciliteaza transportul. Picioarele antiderapante reglabile din otel galvanizat ajuta la fixarea si nivelarea statiei in locatia prevazuta. In plus, statia Eko Star Station poate fi echipata cu insertii separate din plastic sau otel galvanizat cu capacitati de 30 si, respectiv, 48 de litri.

Culoare            GRIS RAL 7016
Capacitate       60.00 L
Latime              35,50 cm
Inaltime           70,50 cm
Lungime          64,50 cm
Greutate          18,00 kg
Index                136
Trimite mesaj
Din Gura in Gura