Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate in primul rand!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Containere Koza 2x240 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Acesta are doua compartimente. In interiorul produsului sunt plasate doua bucati de recipiente de plastic standard 240 Lt. In functie de tipul de deseuri care urmeaza sa fie depozitate temporar si de necesitatile locului sau ale utilizatorului, Koza are optiuni precum: fara podea / podea cu suport de lichid cu grilaj metalic podea cu containere cu suport de lichid detasabile, cu rampa pentru utilizare cu container / fara rampa pentru utilizare fara container, cu partea superioara inchisa / cu partea superioara cu sine.

Recipientele din plastic sunt plasate in interiorul produsului. Acesta asigura depozitarea containerelor si amenajarea zonelor de deseuri, cum ar fi locuinte, parcari, gradini. Are un model special conceput pentru deseuri periculoase. Exista o optiune de top cu sina.

In functie de tipul de deseuri care urmeaza sa fie depozitate temporar si de nevoile locului sau ale utilizatorului, KOZA are optiuni precum fara podea / podea cu suport pentru lichide cu podea cu grila metalica cu containere cu suport pentru lichide detasabile, cu rampa pentru utilizare cu container / fara rampa pentru utilizare fara container, cu partea superioara inchisa / cu partea superioara cu sine.

Are un plafon inclinat spre inainte care permite drenarea apei de ploaie.

Prin gaurile de pe panoul din spate, asigura transferul de aer.

Potrivit pentru utilizarea cu containere de deseuri din plastic standard de 240 l.

Utilizare

Se deschide usa din fata si se scoate si se goleste containerul.

Fisa tehnica pe www.eurostart-oradea.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura