Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate in primul rand!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Containere Koza 1100 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Modulul Koza utilizeaza in interior recipiente de plastic standard de 1100 L, 770 L, 660 L, 240 L si 120 L, in functie de tipul de deseuri care urmeaza sa fie realizata depozitarea temporara, de necesitatile spatiului sau de utilizatorul Koza; podea deschisa / tava de colectare a lichidelor si gratar de etansare a podelei, fara rampa pentru utilizare cu container / fara rampa, fara container pentru utilizare cu container / partea superioara cu optiuni de capac cu sina.

KOZA este o structura pentru containere utilizata cu containere standard de 1100 L. Exista o usa frontala care permite umplerea si scoaterea containerului. Exista un plafon inclinat care permite drenarea apei de ploaie. Gaurile din fata si de pe panoul din spate permit transferul de aer. Designul, materialul si selectia vopselei produsului sunt realizate in functie de conditiile meteorologice exterioare.

KOZA permite depozitarea containerelor si amenajarea zonelor de deseuri in zone cum ar fi rezidentiale, parcari, gradini, centre comerciale, centre de reciclare etc.. Potrivit pentru a proiecta o zona de deseuri sau pentru a crea un centru de reciclare prin plasarea numarului dorit de KOZA unul langa altul.

Designul etichetelor pentru deseuri sunt separate vizual prin culoare, pictograma si text. Limbajul de design simplu si perceptibil al etichetelor nu provoaca confuzie. Etichetele pentru deseuri pot fi diferentiate in functie de nevoile dumneavoastra.

Utilizare

Deseurile se arunca prin capacul superior cu sina. Recipientul umplut se scoate prin deschiderea usii frontale.

Fisa tehnica www.eurostart-oradea.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura